Bug 37432 - Custom Page Renderer for UWP renders nothing
Summary: Custom Page Renderer for UWP renders nothing
Status: RESOLVED ANSWERED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Windows ()
Version: 2.0.0
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-01-06 03:09 UTC by James
Modified: 2016-01-21 20:36 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED ANSWERED

Description James 2016-01-06 03:09:51 UTC
I tried to use a custom page renderer for a UWP app, but when the app runs, the custom page renderers always shows nothing. I pasted the code in this forum post

http://forums.xamarin.com/discussion/58373/uwp-forms-2-0-custom-page-renderer-always-shows-empty
Comment 1 Jason Smith [MSFT] 2016-01-21 20:36:04 UTC
You need to implement ArrangeOverride and actually arrange the controls because the base renderer doesn't know what to do with these controls.