Bug 3715 - Single stepping sometimes results in the debugger continuing instead of stepping
Summary: Single stepping sometimes results in the debugger continuing instead of stepping
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Runtime
Classification: Mono
Component: Debugger ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: High major
Target Milestone: ---
Assignee: Zoltan Varga
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-03-02 05:42 UTC by Alan McGovern
Modified: 2017-07-11 16:29 UTC (History)
9 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Alan McGovern 2012-03-02 05:42:59 UTC
See screencast for accurate description:
http://screencast.com/t/HyUMYGaEKt
Comment 1 Alan McGovern 2012-03-12 11:51:27 UTC
If this bug is in 2.8.8, it should be a blocker for release. It's a reasonably series regression as it makes it impossible to debug an application reliably.
Comment 2 Alan McGovern 2012-03-12 17:37:41 UTC
This can be reproduced by creating a new MonoTouch iPhone project using the 'Tabbed Application' template.
Comment 3 Zoltan Varga 2012-03-12 21:54:00 UTC
I can't reproduce this with mt master.
Comment 4 Alan McGovern 2012-03-13 06:09:38 UTC
Let me add QA and see if it exists in whatever release we're about to do then. In case it makes a difference, my desktop mono is Mono JIT compiler version 2.10.9 (tarball Wed Feb 29 17:12:24 EST 2012). Though i assume that is irrelevant for this.
Comment 5 Rodrigo Kumpera 2013-09-08 18:48:24 UTC
Alan/PJ/Jeff,

Does it still happen?
Comment 6 Alan McGovern 2015-06-23 05:19:06 UTC
Yes, it still happens today with mono 4.0.1
Comment 7 Rodrigo Kumpera 2017-07-11 16:29:54 UTC
I'll call defeat and close this one. If the bug somehow still exists, let's get it filled again.

And, yes, there's no fix category for abandoned.