Bug 3701 - Csharp shell sets cursor incorrectly after error
Summary: Csharp shell sets cursor incorrectly after error
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Compilers
Classification: Mono
Component: C# ()
Version: unspecified
Hardware: PC Linux
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Marek Safar
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-03-01 09:05 UTC by Konrad Kruczyński
Modified: 2012-03-20 04:55 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Cursor position is set improperly - example 1 (49.02 KB, image/png)
2012-03-20 04:52 UTC, Konrad Kruczyński
Details
Cursor position is set improperly - example 2 (38.93 KB, image/png)
2012-03-20 04:53 UTC, Konrad Kruczyński
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Konrad Kruczyński 2012-03-01 09:05:32 UTC
This happens only if console is not full, i.e. error will not cause feeding. In such case caret is set one line too high.
Comment 1 Zoltan Varga 2012-03-01 22:17:07 UTC
-> mcs.
Comment 2 Marek Safar 2012-03-19 14:43:53 UTC
This seems to work for me, how can I reproduce it?
Comment 3 Konrad Kruczyński 2012-03-20 04:51:52 UTC
I'm using Mono 2.10.9 on x64 Linux. Maybe I did not explained the issue clear enough. I'm attaching two screenshots presenting problem (which should also be a tip to reproducing it).
Comment 4 Konrad Kruczyński 2012-03-20 04:52:32 UTC
Created attachment 1545 [details]
Cursor position is set improperly - example 1
Comment 5 Konrad Kruczyński 2012-03-20 04:53:03 UTC
Created attachment 1546 [details]
Cursor position is set improperly - example 2
Comment 6 Marek Safar 2012-03-20 04:55:37 UTC
Already fixed in master