Bug 36936 - Error from XA when referenced project had build errors
Summary: Error from XA when referenced project had build errors
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 40782
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: MSBuild ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: dean.ellis
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-12-12 04:26 UTC by Mikayla Hutchinson [MSFT]
Modified: 2016-04-29 19:23 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 40782

Description Mikayla Hutchinson [MSFT] 2015-12-12 04:26:27 UTC
Unexpected error - Please file a bug report at http://bugzilla.xamarin.com. Reason: System.IO.FileNotFoundException: Could not load assembly 'GreatQuotes, Version=, Culture=neutral, PublicKeyToken='. Perhaps it doesn't exist in the Mono for Android profile?	GreatQuotes.Android			Build
Comment 1 Sadik Ali 2016-01-14 06:15:27 UTC
I have checked the issue with latest C6SR1 XS XamarinStudio-5.10.2.51_36453d5e06a1ad2cc8d261ad32e29abe0ed57c1f and not able to reproduce the issue. 
Could you please provide me steps to reproduce this issue. It would be great if you provide build output,Application output to reproduce the issue.

Environment info:

=== Xamarin Studio ===

Version 5.10.2 (build 51)
Installation UUID: 3a161e2e-f177-4de6-b6fa-36c4669f952b
Runtime:
	Microsoft .NET 4.0.30319.42000
	GTK+ 2.24.23 (MS-Windows theme)
	GTK# 2.12.30

=== Xamarin.Profiler ===

Not Installed

=== Xamarin.Android ===

Version: 6.0.1.5 (Starter Edition)
Android SDK: F:\Android\android-sdk
	Supported Android versions:
		2.3    (API level 10)
		4.0.3  (API level 15)
		4.1    (API level 16)
		4.2    (API level 17)
		4.3    (API level 18)
		4.4    (API level 19)
		4.4.87 (API level 20)
		5.0    (API level 21)
		5.1    (API level 22)
		6.0    (API level 23)

SDK Tools Version: 24.4.1

SDK Platform Tools Version: 23.0.1

SDK Build Tools Version: 23.0.1


Java SDK: C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.7.0_71
java version "1.7.0_71"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_71-b14)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 24.71-b01, mixed mode, sharing)

=== Xamarin Android Player ===

Version: 0.6.2
Location: C:\Program Files\Xamarin Android Player\DeviceManager.exe

=== Build Information ===

Release ID: 510020051
Git revision: 36453d5e06a1ad2cc8d261ad32e29abe0ed57c1f
Build date: 2016-01-12 14:16:50-05
Xamarin addins: ab25321e8918350655a7d46c86cfbaac3222fd3c
Build lane: monodevelop-windows-cycle6-c6sr1

=== Operating System ===

Windows 6.3.9600.0 (64-bit)
Comment 2 Brendan Zagaeski (Xamarin Team, assistant) 2016-04-29 19:23:11 UTC
I have filed a new bug report for this issue that includes steps to replicate.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 40782 ***