Bug 36845 - Path for IPA on Mac is incorrect in the Properties window
Summary: Path for IPA on Mac is incorrect in the Properties window
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 4.0.0 (C6)
Hardware: PC Windows
: Low trivial
Target Milestone: 4.3.0 (C9)
Assignee: John Miller [MSFT]
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-12-10 18:38 UTC by John Miller [MSFT]
Modified: 2016-12-28 11:49 UTC (History)
6 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Screenshot (34.42 KB, image/png)
2015-12-10 18:38 UTC, John Miller [MSFT]
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description John Miller [MSFT] 2015-12-10 18:38:35 UTC
Created attachment 14229 [details]
Screenshot

**Overview:**

   The path says "!/Library/Caches/Xamarin/mtbs/builds"
   It should be "~/Library/Caches/Xamarin/mtbs/builds"

   Note* There is an invalid ! instead of ~

**Build Date & Platform:**

   XVS 4.0

**Additional Information:**

   See attached screenshot
Comment 1 mag@xamarin.com 2016-12-22 18:41:16 UTC
Moving to cycle10 to provide a proper solution
Comment 2 xamarin-release-manager 2016-12-27 17:24:53 UTC
Fixed in version 99.1.0.395 (master)

Author: Mauro Agnoletti
Commit: a64db9495e37313e26dfa4d5e6c2060a012a75d1 (xamarin/XamarinVS)
Comment 3 xamarin-release-manager 2016-12-27 18:15:02 UTC
Fixed in version 4.3.0.508 (cycle9)

Author: Mauro Agnoletti
Commit: 8356580add51af2ee366038449385dc4802ad482 (xamarin/XamarinVS)
Comment 4 Sunil Kumar 2016-12-28 11:49:40 UTC
I have checked this issue with latest Master Xamarin.VisualStudio_99.1.0.397_75fc2ef79e1c7a4f1cfa7efdabc75ed59599d444 and latest C9 Xamarin.VisualStudio_4.3.0.508_f7d05dd4edccb2839a012cf9e14552ca82dc037e and observed that now this issue is working fine.

Screencast(Master): https://www.screencast.com/t/6gn99vn1WP36
Screencast(Cycle 9): https://www.screencast.com/t/vqTZQ4WGZ

Environment info:
Master:
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015
Version 14.0.23107.0 D14REL
Microsoft .NET Framework
Version 4.6.01586

Xamarin   99.1.0.397 (75fc2ef)
Xamarin.Android   7.1.99.19 (8af0fd3)
Xamarin.iOS   10.5.0.195 (e99ead9)

Cycle 9: 
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015
Version 14.0.23107.0 D14REL
Microsoft .NET Framework
Version 4.6.01586

Xamarin   4.3.0.508 (f7d05dd)
Xamarin.Android   7.1.0.14 (cea7c6e)
Xamarin.iOS   10.4.0.49 (3282166)