Bug 36807 - Dependency Service [assembly:Dependency no longer working
Summary: Dependency Service [assembly:Dependency no longer working
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: 2.0.0
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-12-10 07:40 UTC by James Montemagno [MSFT]
Modified: 2016-03-12 20:16 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description James Montemagno [MSFT] 2015-12-10 07:40:02 UTC
Take a look here: http://forums.xamarin.com/discussion/57462

with the latest stable version: 2.0.0.6490 all [assembly:Dependency have stopped working. You must now call DepenencyService.Register to get it working again.
Comment 1 Rui Marinho 2016-01-26 17:11:00 UTC
Should be fixed in the stable version of Xamarin.Forms 2.0.1
Comment 2 Alexey Kinev 2016-03-12 20:16:55 UTC
I'm having this issue with Xamarin.Forms 2.1.0.6526!