Bug 3667 - Unable to create a boolean api within a WCF Service for Mono for Android project.
Summary: Unable to create a boolean api within a WCF Service for Mono for Android proj...
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Android Add-in ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: Low normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-02-28 09:04 UTC by Michael Maher
Modified: 2016-08-03 15:37 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Michael Maher 2012-02-28 09:04:57 UTC
I have a Wcf Web Service that has a boolean api call that I continue to recieve a "Array Index out of range exception". I have other calls within this Service that work fine except for this one. I have a sample Client app that works fine but doesn't not work the same way with a Mono app. Below is sample of my Api call. Any help is greatly appreciated.

-- Service 
public bool LoginUpload(byte LoginType, string EmployeeId, DateTime LoginDate)

--Consumer (Mono)
client.LoginUpload(1, true, "913", DateTime.Now, true, out result, out result2);
Comment 1 Jonathan Pryor 2013-05-23 13:46:37 UTC
Would it be possible to get a repro?

Thanks,
 - Jon
Comment 2 PJ 2013-11-19 17:04:36 UTC
This bug has been in the NEEDINFO state with no changes for the last 90 days. Can we put this back into the NEW or CONFIRMED state, or are we still awaiting response?

If there is no change in the status of this bug over the next two weeks, this bug will be marked as NORESPONSE.
Comment 3 PJ 2013-12-05 18:34:43 UTC
This bug has not been changed from the NEEDINFO state since my previous comment, marking as RESOLVED NORESPONSE.

Please feel free to REOPEN this bug at any time if you are still experiencing the issue. Please add the requested information and set the bug back to the NEW (or CONFIRMED) state.