Bug 3655 - Autocompletion does not work for the assembly attribute [assembly: System.Runtime.CompilerServices.InternalsVisibleTo("MyExternalAssembly")]
Summary: Autocompletion does not work for the assembly attribute [assembly: System.Ru...
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Text Editor ()
Version: 2.8.6
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-02-27 07:15 UTC by myl
Modified: 2012-02-27 10:21 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description myl 2012-02-27 07:15:27 UTC
Autocompletion does not work for the assembly attribute 
[assembly: System.Runtime.CompilerServices.InternalsVisibleTo("MyExternalAssembly")]
Comment 1 Mike Krüger 2012-02-27 09:33:18 UTC
fixed that one.

Btw. I could get 7 unit tests out of your 1 liner example :)
Comment 2 myl 2012-02-27 09:41:21 UTC
Hey Mike.

Awesome response time! 

Maybe it's not your department at all, but any chance of a realistic timeframe of a fix for https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=1341 ?

We've been getting a ton of requests from users of our app on app store for functionality we can't release before a fix.

Thank you so much for the great work!

Myl
Comment 3 Mike Krüger 2012-02-27 10:21:22 UTC
Hm, not really my department :/. (I work on monodevelop, text editor, c#, some infastructure - that stuff)

You should maybe write in that bug again - people ARE reading this and if more buzz is going on in a single bug chances that it gets fixed sooner are rising.

Sorry that I can't help any further on that :/ - do you know the mac API ? That's "only" a native call, any chance that you just call it yourself and work around that issue?

(Maybe a hint for a fix could be given, if that works?)