Bug 3630 - [New Resolver] Sometimes tool tip does not show for Attributes
Summary: [New Resolver] Sometimes tool tip does not show for Attributes
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Text Editor ()
Version: Trunk
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
: 3631 ()
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-02-24 07:18 UTC by Chris Hardy [MSFT]
Modified: 2012-02-27 05:25 UTC (History)
1 user (show)

Tags: resolver
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Chris Hardy [MSFT] 2012-02-24 07:18:00 UTC
See the first part of this video: http://screencast.com/t/rYnddSgQumV
Comment 1 Mike Krüger 2012-02-27 05:22:52 UTC
*** Bug 3631 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Mike Krüger 2012-02-27 05:25:17 UTC
I can't reproduce it with todays version. I tried several similiar constructs as well.

If you can repro it ping me in the chat and I'll try to resolve it.