Bug 35747 - iTunesArtwork not included in ipa
Summary: iTunesArtwork not included in ipa
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: MSBuild ()
Version: XI 9.1 (iOS 9.1)
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Jeffrey Stedfast
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-11-10 14:08 UTC by Jochen Hansmeyer
Modified: 2015-11-11 10:12 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Jochen Hansmeyer 2015-11-10 14:08:43 UTC
iTunesArtwork, iTunesArtwork@2x and iTunesMetadata.plist are not included in .ipa

Possible reason:

WorkingDirectory: obj/iPhone/Debug/ipa

...

Tool /usr/bin/zip execution started with arguments: -r -y /Users/cjh/Projects/Xamarin/eLibrary/bin/iPhone/Debug/eLibraryMobile.ipa Payload
Comment 1 Jochen Hansmeyer 2015-11-11 03:23:48 UTC
This happened after removing obj and bin directories. I did this, because the .ipa contained additional, not signed files. "Clean All" did not remove anything
Comment 2 Jeffrey Stedfast 2015-11-11 08:18:15 UTC
already fixed
Comment 3 Jochen Hansmeyer 2015-11-11 09:10:36 UTC
Thank you, but where is it fixed, i have no pending updates:

=== Xamarin Studio ===

Version 5.9.8 (build 0)
Installation UUID: 5dacca8c-c4be-4ebd-8c97-018a6f3074c9
Runtime:
	Mono 4.0.5 ((detached/1d8d582)
	GTK+ 2.24.23 (Raleigh theme)

	Package version: 400050001

=== Xamarin.Android ===

Not Installed

=== Xamarin Android Player ===

Not Installed

=== Apple Developer Tools ===

Xcode 7.1 (9079)
Build 7B91b

=== Xamarin.iOS ===

Version: 9.1.0.27 (Business Edition)
Hash: 1f068b4
Branch: master
Build date: 2015-10-27 18:59:21-0400

=== Xamarin.Mac ===

Not Installed

=== Build Information ===

Release ID: 509080000
Git revision: cc5f6e5658589ca7f46210c57fad947e75f30abd
Build date: 2015-10-21 19:27:41-04
Xamarin addins: d77f191bd7d3451adf837b85b38f2b7c60004400

=== Operating System ===

Mac OS X 10.10.5
Darwin helium.local 14.5.0 Darwin Kernel Version 14.5.0
    Tue Sep  1 21:23:09 PDT 2015
    root:xnu-2782.50.1~1/RELEASE_X86_64 x86_64
Comment 4 Jeffrey Stedfast 2015-11-11 10:12:35 UTC
it'll be fixed in an upcoming Xamarin.iOS release (9.2.x)