Bug 35474 - Unable to use string interpolation on Windows
Summary: Unable to use string interpolation on Windows
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 33846
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: 5.10 (C6SR3)
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-11-02 18:44 UTC by Cody Beyer (MSFT)
Modified: 2015-11-03 06:53 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
TestCase (39.06 KB, application/zip)
2015-11-02 18:44 UTC, Cody Beyer (MSFT)
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 33846

Description Cody Beyer (MSFT) 2015-11-02 18:44:23 UTC
Created attachment 13620 [details]
TestCase

### Description

The following sample app performs a very basic string interpolation, however it can not be compiled on Windows via Xamarin Studio. This works on Mac or via Visual Studio

### Sample

Attached

### Steps to Reproduce

1. Download sample
2. Open in Xamarin Studio on Windows
3. Attempt to run

### Expected Results

The app should run and display the string "John Doe"

### Actual Results

App fails, stating: "Unexpected Character '$'"

### Versions

=== Xamarin Studio ===

Version 5.10 (build 860)
Installation UUID: b181cc87-248d-45b5-a726-d744b76e70bc
Runtime:
	Microsoft .NET 4.0.30319.42000
	GTK+ 2.24.23 (MS-Windows theme)
	GTK# 2.12.30

=== Xamarin.Profiler ===

Not Installed

=== Xamarin.Android ===

Version: 6.0.0 (Business Edition)
Android SDK: C:\Users\CodyBeyer\AppData\Local\Android\android-sdk
	Supported Android versions:
		4.0.3 (API level 15)
		4.4   (API level 19)
		5.0   (API level 21)

SDK Tools Version: 24.3.4
SDK Platform Tools Version: 23.0.1

SDK Build Tools Version: 23.0.1


Java SDK: C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.7.0_71
java version "1.7.0_71"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_71-b14)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 24.71-b01, mixed mode, sharing)

=== Xamarin Android Player ===

Not Installed

=== Build Information ===

Release ID: 510000860
Git revision: 7c46a0b709d51ad5d5a5ed90a4671cc7b6928e62
Build date: 2015-10-29 16:43:30-04
Xamarin addins: b9337905aca5dc276190d78819728a59cda33a43
Build lane: monodevelop-windows-cycle6

=== Operating System ===

Windows 10.0.10240.0 (64-bit)
Comment 1 Lluis Sanchez 2015-11-03 06:53:39 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 33846 ***