Bug 35462 - [WindowsPhone] AppBar overlapping in landscape mode
Summary: [WindowsPhone] AppBar overlapping in landscape mode
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: 1.5.1
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-11-02 10:21 UTC by wilhelm
Modified: 2016-04-13 19:18 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Screenshot showing AppBar overlapping content (39.12 KB, image/png)
2015-11-02 10:21 UTC, wilhelm
Details
Screenshot showing AppBar overlapping content (31.61 KB, image/png)
2015-11-02 10:22 UTC, wilhelm
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description wilhelm 2015-11-02 10:21:25 UTC
Created attachment 13615 [details]
Screenshot showing AppBar overlapping content

On WindowsPhone 8.1 the AppBar is overlapping the page content in landscape mode, see attached screenshot
Comment 1 wilhelm 2015-11-02 10:22:12 UTC
Created attachment 13616 [details]
Screenshot showing AppBar overlapping content
Comment 2 Naqeeb 2016-01-12 16:37:22 UTC
I have tried to reproduce this issue but unable to reproduce it.

Could you provide a sample, ide log, application output and environment info, so we can reproduce this issue at our end.

You can get Ide log via Help -> Xamarin -> Zip Logs and Environment info via Help -> About Microsoft Visual Studio

Environment info on Windows: https://gist.github.com/NaqeebAnsari/871d1d265936c8442104
Environment info on Mac: https://gist.github.com/NaqeebAnsari/c30aa988523b30eaa584
Comment 3 Jason Smith [MSFT] 2016-04-13 19:18:39 UTC
Thank you for your bug report. As we have not received the information requested, we cannot properly triage your bug and are marking it resolved.

Warm regards,
Xamarin Forms Team