Bug 35450 - [Master]: User is unable to deploy iOS extension project on WatchKit Simulator.
Summary: [Master]: User is unable to deploy iOS extension project on WatchKit Simulator.
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: XI runtime ()
Version: master
Hardware: PC Mac OS
: Normal major
Target Milestone: (C7)
Assignee: Rolf Bjarne Kvinge [MSFT]
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-11-02 05:30 UTC by Tajinder Singh
Modified: 2016-04-14 16:50 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Comment 1 Jeffrey Stedfast 2015-11-02 16:33:11 UTC
You need to edit your iOS Simulators and create a new iPhone simulator that is paired with a watch.
Comment 3 Jeffrey Stedfast 2015-11-03 06:46:41 UTC
The Application Output window shows that the watch app is crashing, which probably suggests that this is a Xamarin.iOS bug.
Comment 4 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2015-11-23 07:42:43 UTC
Fixed.

maccore/master: 73a49c0460930d0e9488ba523d5175126af2b675
Comment 5 Atin 2016-04-14 16:50:00 UTC
I have checked this issue with latest builds of C7 i.e. XamarinStudio-6.0.0.4999_7b2659c25e8467660019667d2aea119040d35120 + XI xamarin.ios-9.8.0.253_5f3bb0db4b9650bdf5e151c5632f4f09e7a19907 and now this issue is working fine.

Screencast: http://www.screencast.com/t/4O3MrcdEcBfY

Hence I am closing this issue.

Thnaks!