Bug 3535 - The Navigate To list flashes white between updates
Summary: The Navigate To list flashes white between updates
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: General ()
Version: Trunk
Hardware: PC Windows
: Low minor
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Krüger
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-02-18 21:55 UTC by Mikayla Hutchinson [MSFT]
Modified: 2012-10-09 06:47 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Mikayla Hutchinson [MSFT] 2012-02-18 21:55:40 UTC
The Navigate To list flashes white between updates. It looks like a rendering bug, though I think it actually has to do with how the dialog updates the list contents. It only flashes white when the "Searching" message is shown.
Comment 1 Mike Krüger 2012-06-04 06:15:41 UTC
fixed in the ui-refresh branch btw. - but I leave it open until it's merged with master.
Comment 2 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2012-06-04 13:29:45 UTC
Can we cherry-pick the fix patch back to master?
Comment 3 Mike Krüger 2012-06-04 13:41:22 UTC
It's a new control.
Comment 4 Mike Krüger 2012-10-09 06:47:40 UTC
-> ui refresh fixed this