Bug 34240 - VS fails to log into build server on mac using El Capitan GM (beta update 1)
Summary: VS fails to log into build server on mac using El Capitan GM (beta update 1)
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 4.0.0 (C6)
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: 4.0.0 (C6)
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-09-24 10:25 UTC by Paul Johnson
Modified: 2015-10-07 09:45 UTC (History)
6 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Log file (8.18 KB, application/octet-stream)
2015-09-24 10:27 UTC, Paul Johnson
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Paul Johnson 2015-09-24 10:25:51 UTC
VS will find the build server but refuses to log in. No other throwback given other than being unable to login

Using the current alpha version on VS2015
Comment 1 Paul Johnson 2015-09-24 10:27:49 UTC
Created attachment 13052 [details]
Log file
Comment 2 Paul Johnson 2015-09-24 10:46:21 UTC
Reverting to the beta version on both the Mac and PC allows the server to connect without an issue
Comment 3 Jose Gallardo 2015-10-07 09:45:12 UTC
There was a patch already on our VS extension to add support for El Capitan.
Can you please verify on our current Alpha?

4.0.0.1566

Thanks!