Bug 34239 - Alpha unable to build for Android
Summary: Alpha unable to build for Android
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 36514
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Mono runtime / AOT Compiler ()
Version: 5.2
Hardware: PC Windows
: High normal
Target Milestone: C6SR1
Assignee: Alex Rønne Petersen
URL:
: 35836 35970 ()
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-09-24 10:20 UTC by Paul Johnson
Modified: 2015-12-03 04:24 UTC (History)
8 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Log file (56.02 KB, application/octet-stream)
2015-09-24 10:26 UTC, Paul Johnson
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 36514

Description Paul Johnson 2015-09-24 10:20:58 UTC
When building on API 15 - 21 on the current Alpha branch, the code will build but fails on execution with the following throwback

09-24 14:10:05.795 F/        (12595): * Assertion at /Users/builder/data/lanes/2098/d9cd0f1f/source/mono/mono/metadata/class.c:5078, condition `class' not met
09-24 14:10:05.803 E/mono-rt (12595): 
09-24 14:10:05.803 E/mono-rt (12595): Attempting native Android stacktrace:
09-24 14:10:05.803 E/mono-rt (12595): 
09-24 14:10:05.819 E/mono-rt (12595):   at ???+109411 [0xb75b3b63]
09-24 14:10:05.819 E/mono-rt (12595): 

Works fine on the beta version.

Using VS2015 on the PC, trying to run using Genymotion.

Xamarin version : 4.0 (alpha branch)
Comment 1 Paul Johnson 2015-09-24 10:26:35 UTC
Created attachment 13051 [details]
Log file
Comment 2 Jonathan Pryor 2015-09-24 10:45:20 UTC
@Paul: By any chance could we please have a repro?
Comment 4 Rodrigo Kumpera 2015-09-28 13:32:46 UTC
Hey Alex,

Do you mind taking a look at this one?
Comment 5 João Matos 2015-11-24 15:07:12 UTC
*** Bug 35970 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 6 Jonathan Pryor 2015-11-24 15:08:52 UTC
*** Bug 35836 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 9 Paul Johnson 2015-12-01 22:49:03 UTC
I have a feeling that this issue has been resolved with the newer versions of Xamarin
Comment 10 PJ 2015-12-02 20:53:05 UTC
Thanks for following up Paul. Since we could never reproduce, marking as RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE. If this comes up again please feel free to REOPEN.
Comment 12 Brendan Zagaeski (Xamarin Team, assistant) 2015-12-03 04:24:34 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 36514 ***