Bug 33915 - Failed to compile the generated registrar code
Summary: Failed to compile the generated registrar code
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: XI 8.10
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-09-14 00:25 UTC by Daniel Smith
Modified: 2016-06-10 00:43 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Xamarin Logs (341.44 KB, application/x-zip-compressed)
2015-09-14 09:00 UTC, Daniel Smith
Details
Image showing build params set (21.16 KB, image/png)
2015-09-15 23:23 UTC, Daniel Smith
Details
VS Build Log with new build params set (5.51 KB, text/plain)
2015-09-15 23:24 UTC, Daniel Smith
Details
Xamarin Build Log with new build params set (3.32 KB, text/plain)
2015-09-15 23:25 UTC, Daniel Smith
Details
Xamarin Logs - 9-15 (186.57 KB, application/x-zip-compressed)
2015-09-15 23:29 UTC, Daniel Smith
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Daniel Smith 2015-09-14 00:25:23 UTC
I see other instances of this error, however, it appears most are related to the naming conventions used not being compatible with Objective-C.  I am not sure how to identify the problematic code so I am logging this bug as indicated in the error and attaching logs.  Let me know if you need more information to assist.

Thanks,
Daniel
Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2015-09-14 03:29:20 UTC
There are no logs attached, did the upload fail somehow (there's a 10mb file size limit you might have hit; if that's the case please use a file-sharing service like Dropbox instead).
Comment 2 Daniel Smith 2015-09-14 09:00:03 UTC
Created attachment 12885 [details]
Xamarin Logs
Comment 3 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2015-09-15 04:36:31 UTC
Can you add "-v -v -v -v" to the additional mtouch arguments in the project's iOS Build options and get the build log? There will also be compiler messages in the build log pointing at a particular file, can you attach that file as well?
Comment 4 Daniel Smith 2015-09-15 23:23:16 UTC
Created attachment 12907 [details]
Image showing build params set
Comment 5 Daniel Smith 2015-09-15 23:24:10 UTC
Created attachment 12908 [details]
VS Build Log with new build params set
Comment 6 Daniel Smith 2015-09-15 23:25:22 UTC
Created attachment 12909 [details]
Xamarin Build Log with new build params set

As you will see, there is no mention of a specific file so that is why I have not attached a specific file as expected from your comment.
Comment 7 Daniel Smith 2015-09-15 23:29:16 UTC
Created attachment 12910 [details]
Xamarin Logs - 9-15

I also am adding the latest Xamarin Logs
Comment 8 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2015-09-16 02:42:41 UTC
Can you enable diagnostic MSBuild output (http://developer.xamarin.com/guides/android/troubleshooting/troubleshooting/#Diagnostic_MSBuild_Output) and then get the build log (as in comment #5) again?
Comment 9 Sebastien Pouliot 2016-06-10 00:43:04 UTC
We have not received the requested information. If you are still experiencing this issue please provide all the requested information and re-open the bug report. Thanks!