Bug 33875 - SSL ON CHROME 45
Summary: SSL ON CHROME 45
Status: NEW
Alias: None
Product: Class Libraries
Classification: Mono
Component: Mono.Security ()
Version: 4.2.0 (C6)
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-09-11 04:00 UTC by 11
Modified: 2015-12-23 04:53 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
ssl key log file (7.46 KB, application/octet-stream)
2015-09-11 04:01 UTC, 11
Details
wireshark (57.95 KB, application/octet-stream)
2015-09-11 04:01 UTC, 11
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report for Bug 33875 on GitHub or Developer Community if you have new information to add and do not yet see a matching new report.

If the latest results still closely match this report, you can use the original description:

  • Export the original title and description: GitHub Markdown or Developer Community HTML
  • Copy the title and description into the new report. Adjust them to be up-to-date if needed.
  • Add your new information.

In special cases on GitHub you might also want the comments: GitHub Markdown with public comments

Related Links:
Status:
NEW

Description 11 2015-09-11 04:00:09 UTC
On Chrome 45, I listen tcp and use sslstream decode https request, but chrome throw error "ERR_SSL_FALLBACK_BEYOND_MINIMUM_VERSION", and mono message "Unsupported security protocol type", chrome and mono suppert tls1.0 , but mono on finished after close connection ,I upload cpap
Comment 1 11 2015-09-11 04:01:16 UTC
Created attachment 12866 [details]
ssl key log file
Comment 2 11 2015-09-11 04:01:37 UTC
Created attachment 12867 [details]
wireshark
Comment 3 Miguel de Icaza [MSFT] 2015-12-23 04:53:46 UTC
Known issue, Mono currently only implements up to version 1.0.

There is a new 1.2 driver, you can try it like this:

MONO_TLS_PROVIDER=newtls