Bug 33837 - Stuck on "Starting Nexus 7" indefinitely
Summary: Stuck on "Starting Nexus 7" indefinitely
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 33251
Alias: None
Product: Xamarin Android Player
Classification: Xamarin
Component: Player ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
: 34015 ()
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-09-10 03:35 UTC by Adam Hartley [MSFT]
Modified: 2015-09-28 07:17 UTC (History)
6 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Logs (602.01 KB, application/zip)
2015-09-10 03:35 UTC, Adam Hartley [MSFT]
Details
The device that shows up. (18.73 KB, image/tiff)
2015-09-10 03:49 UTC, Brandon Cornett
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 33251

Description Adam Hartley [MSFT] 2015-09-10 03:35:17 UTC
Created attachment 12845 [details]
Logs

## Overview

XS waits indefinitely for a XAP device to start up.

Issue occurs even if the emulator is powered on and unlocked.

## Logs

Attached

## Version

0.5.6 on OSX 10.10.5
Comment 1 Brandon Cornett 2015-09-10 03:47:17 UTC
After I start the emulator, I've discovered that if I stop the run and go in to the drop down list for the devices, there's another device in the list when the emulator that usually follows this general format: "10.71.34.101:5555 (API 19)".
Comment 2 Brandon Cornett 2015-09-10 03:49:06 UTC
Created attachment 12846 [details]
The device that shows up.
Comment 3 Kent Green [MSFT] 2015-09-24 18:25:48 UTC
*** Bug 34015 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Brendan Zagaeski (Xamarin Team, assistant) 2015-09-24 18:31:55 UTC
Possibly helpful: http://forums.xamarin.com/discussion/comment/154122/#Comment_154122
Comment 5 Mark Simpson 2015-09-28 07:17:36 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 33251 ***