Bug 33722 - XMA loses connection to Mac when Windows sleeps.
Summary: XMA loses connection to Mac when Windows sleeps.
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: XMA ()
Version: 4.0.0 (C6)
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Mark Smith
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-09-06 07:40 UTC by Mark Smith
Modified: 2015-09-09 16:29 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Mark Smith 2015-09-06 07:40:33 UTC
Established connection between VS and Mac host. Let Windows machine go to sleep, when I woke the PC back up, XMA required me to reconnect to the host. It went through the whole connection dialog again and I had to re-select the Mac host. It did cache off the credentials so I didn't have to actually login - just select the host.

All bits on current, public alpha channel release.
Comment 1 Enzo Heredia 2015-09-09 16:29:18 UTC
can't reproduce that behaviour in 4.0.0.1253. Can you verify in that version?