Bug 33576 - [El Capitan]On running any XM Unified sample/Template getting "Failed to load Addressbook class CNContactNameFormatter" spam in application output.
Summary: [El Capitan]On running any XM Unified sample/Template getting "Failed to load...
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Xamarin.Mac
Classification: Desktop
Component: Samples ()
Version: Master
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: 2.4.0 (C6)
Assignee: Chris Hamons
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-09-02 14:13 UTC by Rajneesh Kumar
Modified: 2015-09-29 06:43 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Comment 1 Chris Hamons 2015-09-24 17:32:36 UTC
This one was tons of fun. Fixed in master / 797014e384a41e6b565d1c9296851de10a57ad25.
Comment 2 Rajneesh Kumar 2015-09-28 11:08:12 UTC
I have checked this issue with Master build xamarin.mac-2.5.0.94_797014e384a41e6b565d1c9296851de10a57ad25 and observed that this issue has been fixed and no longer exist with this build. Now user does't geting any spam in application output.

Screencast: http://www.screencast.com/t/x9Dx2PZ6I90

Thanks..!
Comment 3 Rajneesh Kumar 2015-09-29 06:41:19 UTC
Today, I have checked this issue with latest cycle 6 build xamarin.mac-2.4.0.74 and observed that this issue has been fixed and no longer exist with this build too. Now user does't
getting any spam in application output.

Screencast: http://www.screencast.com/t/x9Dx2PZ6I90

This issue has been fixed and merged in release branch, hence I am closing this issue.

Thanks..!
Comment 4 Rajneesh Kumar 2015-09-29 06:43:32 UTC
An update to comment 3.

Screencast with Cycle 6: http://www.screencast.com/t/Whag5tgblLp

Thanks..!