Bug 33485 - Debugger is not attaching. Breakpoints are not hit.
Summary: Debugger is not attaching. Breakpoints are not hit.
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 31855
Alias: None
Product: Xamarin Studio
Classification: Desktop
Component: Debugger ()
Version: 5.9
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: master
Assignee: David Karlaš
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-08-29 03:40 UTC by Terje Kvannli
Modified: 2015-09-08 04:14 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 31855

Description Terje Kvannli 2015-08-29 03:40:10 UTC
Using the LG G4 (LG-H815), the breakpoints aren't hit. The apps are deployed, but they are not debuggable. Works fine on an other LG phone (LG-D320). Using Android Studio the debugging works, so this seems to be something related to the Xamarin Studio setup.

I used the demo app AndroidWearDataLayer to test this.
Comment 1 David Karlaš 2015-08-31 04:40:21 UTC
Are just breakpoints not working or debugger is not attached?

You can check this when program is started. If you can press pause button and see threads in Thread pad and other debugging informations.
Comment 2 Terje Kvannli 2015-09-01 13:17:44 UTC
Debugger is not attached. The "Pause debugger" is disabled in XS.

If "Wait for debugger" option on the phone is turned on, the application just hangs.
Comment 3 Terje Kvannli 2015-09-01 13:18:47 UTC
The application is pushed to the phone though.
Comment 4 David Karlaš 2015-09-08 04:14:49 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 31855 ***