Bug 3328 - Cannot deploy projects with dot in project name.
Summary: Cannot deploy projects with dot in project name.
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: Android ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
: 4974 ()
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-02-09 13:44 UTC by Steve Gordon
Modified: 2016-08-03 15:24 UTC (History)
6 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Steve Gordon 2012-02-09 13:44:36 UTC
I am using Visual Studio 2010 and the latest version of Mono for Android (4.0.3). I've discovered that if my application project contains a dot (e.g.: Company.Application.csproj), the option to deploy the application to a device is not available.

If I remove the dot (e.g.: Company-Application.csproj) and restart Visual Studio, the option to deploy the application is then available.

Note that the application itself does not match this name (the assembly name is just "Application"
Comment 1 Jonathan Pobst 2012-02-16 11:13:11 UTC
When you say "the option to deploy the application to a device is not available", what do you mean?

Is there a menu option that is missing?  Is the run button disabled?  Does it error when it tries to deploy?
Comment 2 Steve Gordon 2012-02-16 11:30:26 UTC
It may be unavailable elsewhere, but I found that when in this state, if you right click on the project name in the solution explorer, the "Deploy" option is not available.
Comment 3 Jonathan Pobst 2012-04-30 11:15:32 UTC
Someone sent me a project where I could finally reproduce this.

Should be fixed for 4.2.

Thanks for the report!

235e11e17bd3eb4e8d2c8531eda890f8b5377de9
Comment 4 Jonathan Pobst 2012-05-09 16:38:19 UTC
*** Bug 4974 has been marked as a duplicate of this bug. ***