Bug 33198 - Endless login loop when trying to download component from store
Summary: Endless login loop when trying to download component from store
Status: NEEDINFO
Alias: None
Product: Components
Classification: Xamarin
Component: Xamarin Studio Integration ()
Version: Staging (addons.xamstage.com)
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Ward
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-08-18 12:53 UTC by Patrick Abadi
Modified: 2015-08-28 05:14 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
component log 1 (5.02 KB, application/octet-stream)
2015-08-18 13:13 UTC, Patrick Abadi
Details
Component log 2 (35.33 KB, application/octet-stream)
2015-08-18 13:13 UTC, Patrick Abadi
Details
component log 3 (3.49 KB, application/octet-stream)
2015-08-18 13:15 UTC, Patrick Abadi
Details
component log 4 (6.05 KB, application/octet-stream)
2015-08-18 13:16 UTC, Patrick Abadi
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report for Bug 33198 on Developer Community or GitHub if you have new information to add and do not yet see a matching new report.

If the latest results still closely match this report, you can use the original description:

  • Export the original title and description: Developer Community HTML or GitHub Markdown
  • Copy the title and description into the new report. Adjust them to be up-to-date if needed.
  • Add your new information.

In special cases on GitHub you might also want the comments: GitHub Markdown with public comments

Related Links:
Status:
NEEDINFO

Description Patrick Abadi 2015-08-18 12:53:39 UTC
I was trying to update the Audience Network component to the new version by going to "Get more components" and when reaching the Audience Network page it no longer recognized I had the component installed.  When click the "Add" button it asked me to log in.  When I did the screen flashed and just asked me to log in again.  This happens over and over, and it also doesn't matter which component I try and add.

I'm using Xamarin Studio on Mac v5.9.5 build 9 and I'm on the Beta Channel.
Comment 1 Matt Ward 2015-08-18 12:56:26 UTC
Can you attach the IDE and component logs? You can get these from the Help - Open Log Directory menu.
Comment 2 Patrick Abadi 2015-08-18 13:13:19 UTC
Created attachment 12552 [details]
component log 1
Comment 3 Patrick Abadi 2015-08-18 13:13:56 UTC
Created attachment 12553 [details]
Component log 2
Comment 4 Patrick Abadi 2015-08-18 13:15:59 UTC
Created attachment 12554 [details]
component log 3
Comment 5 Patrick Abadi 2015-08-18 13:16:46 UTC
Created attachment 12555 [details]
component log 4
Comment 6 Matt Ward 2015-08-28 05:14:03 UTC
Can you try logging out of your account in Xamarin Studio, then logging back in again? 

There was a similar bug #33414 raised where the login prompt kept being displayed and logging out and back in again seemed to resolve the problem.