Bug 32735 - Xamarin.iOS: Could not find the assembly '[Application Name].exe' in the app.
Summary: Xamarin.iOS: Could not find the assembly '[Application Name].exe' in the app.
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Xamarin.iOS.dll ()
Version: XI 8.10
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-08-04 02:36 UTC by kururu1018
Modified: 2016-06-09 00:41 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description kururu1018 2015-08-04 02:36:53 UTC
When debugging Xamarin.iOS application on the iOS Simulator, this error happens and the error message following,

Xamarin.iOS: Could not find the assembly '[Name of Application].exe' in the app. This is usually fixed by cleaning and rebuilding your project; if that doesn't work, please file a bug report: http://bugzilla.xamarin.com

this bug seemed fixed in the previous version but found it again in the new version of the alpha channel.
Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2015-08-04 03:46:53 UTC
Please:

* Attach your complete version information (Xamarin Studio's About menu; click on "Show Details")
* Add "-vvvv" to the additional mtouch arguments in the project's iOS Build options, rebuild, and attach the build log.
* Attach a list of all the files in the final .app (in <project directory>/bin/Debug/iPhoneSimulator/*.app)
Comment 2 Sebastien Pouliot 2016-06-09 00:41:23 UTC
We have not received the requested information. If you are still experiencing this issue please provide all the requested information and re-open the bug report. Thanks!