Bug 31388 - Warning 1 Unexpected error
Summary: Warning 1 Unexpected error
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: MSBuild ()
Version: 5.2
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jonathan Pryor
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-06-25 16:52 UTC by mimi sasouvanh
Modified: 2015-07-31 05:05 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description mimi sasouvanh 2015-06-25 16:52:20 UTC
Warning	1	Unexpected error - Please file a bug report at http://bugzilla.xamarin.com. Reason: System.IO.FileNotFoundException: Could not load assembly 'Tasky.Core.Anroid, Version=, Culture=neutral, PublicKeyToken='. Perhaps it doesn't exist in the Mono for Android profile?	TaskyAndroid
Comment 1 Peter Collins 2015-06-25 17:07:29 UTC
Hello, to help diagnose this could you please attach the entire build output that is displayed when this error occurs?

Also, it would be helpful to get information about the environment in which the error occurred; specifically operating system, IDE, and versions of the xamarin products being used.
Comment 2 mimi sasouvanh 2015-06-25 18:38:47 UTC
I changed the monoforandroid_api_10 to monoforandroid_api_12 and the build runs as expected.
Comment 3 Danish Akhtar 2015-07-31 05:05:02 UTC
As per Comment 2, application build successfully. Hence closing this issue.