Bug 30965 - When scrolling the custom list view cell's height is increases
Summary: When scrolling the custom list view cell's height is increases
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 1.4.2
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-06-10 06:15 UTC by Prashant Cholachagudda
Modified: 2017-02-10 17:47 UTC (History)
3 users (show)

Tags: ac listview
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Prashant Cholachagudda 2015-06-10 06:15:52 UTC
The customised a list view cell (ViewCell) and applied attribute HasUnevenRows="true”. While scrolling, cell height is increasing in iOS, even when RowHeight for iOS is fixed.

Test case: https://github.com/dominicflash/Xamarin
Comment 1 Jimmy [MSFT] 2017-02-10 17:47:41 UTC
I don't believe I was able to reproduce the issue described with the project in comment 0. I tested with the following Forms versions and the cells remained the same height as I scrolled:

1.3.1.6296: Good
1.4.2.6355: Good
2.3.3.180:   Good

If you are experiencing this issue or a similar one with Forms 2.3.3.180 or newer, please file a new bug report with as many details as you can and include a reproduction case if possible. Thanks!