Bug 29670 - Visual Studio 2013 Update 4 Freezes when Debugging
Summary: Visual Studio 2013 Update 4 Freezes when Debugging
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: Debugger ()
Version: 4.0.0 (C6)
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Joaquin Jares
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-05-01 19:26 UTC by Michael Golla
Modified: 2017-05-31 18:36 UTC (History)
10 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Comment 1 Michael Golla 2015-05-01 19:30:50 UTC
Well I tried to attach the sample project but zipped it is 25Mb and the system only allows 8Mb files
Comment 2 Sunil Kumar 2015-05-04 08:11:00 UTC
@Michael, can you please share your sample project through any other sharing medium like dropbox etc.

Thanks
Comment 3 Michael Golla 2015-05-04 14:12:24 UTC
Here is a link to download it from Box

https://solutionsone.box.com/s/tmtd1ih5mpmibhfuapanxgqmloyv2q35
Comment 4 Michael Golla 2015-05-05 04:32:43 UTC
Here is an updated project with additional coding performed.

https://solutionsone.box.com/s/7e71zt9zax5yl5xqafqfizgi69hwtegb
Comment 5 Francesco Colombo 2015-05-05 05:14:59 UTC
I think this issue is related to this
https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=29732
Comment 6 Avidan Chen 2015-05-14 08:54:51 UTC
Please fix this ASAP as we cannot debug our apps!
Comment 7 andrii.kozhyn 2015-05-23 04:23:25 UTC
Happens very often, but sometimes debug starts without issues. What information except source code do you need?
Comment 8 Joaquin Jares 2017-05-31 18:36:07 UTC
There were several improvements in the debugger in the last few versions and this may not be a repro anymore. I'm marking as fixed for internal verification.