Bug 28715 - Apple Watch App Submission
Summary: Apple Watch App Submission
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 28706
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: XI 8.8.0
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-04-02 23:01 UTC by Pedro Fernandes
Modified: 2015-08-12 17:05 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
screenshots of the problem (683.78 KB, application/zip)
2015-04-02 23:01 UTC, Pedro Fernandes
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 28706

Description Pedro Fernandes 2015-04-02 23:01:01 UTC
Created attachment 10613 [details]
screenshots of the problem

I am having a problem regarding icons with  Watch App Submission.


When validating it throws an error saying no icons were found in info.plist

Please see the attachments.

It is strange because in my Watch App project i have all my icons loaded, i even tried to load them in the companion app also but no luck.
Comment 1 Sebastien Pouliot 2015-04-03 11:50:34 UTC
@Aaron, you had the same issue IIRC ? how did you fix it before re-submitting ?
Comment 2 Sebastien Pouliot 2015-04-03 14:03:47 UTC
@Pedro can you attach your AppIcons.appiconset/Contents.json file to the bug report ?

and/or compare it to the one [1] we fixed (in a sample we submitted successfully)

[1] https://github.com/xamarin/monotouch-samples/blob/master/WatchKit/WatchKitCatalog/WatchApp/Resources/Images.xcassets/AppIcons.appiconset/Contents.json
Comment 3 Sebastien Pouliot 2015-04-03 14:29:38 UTC
Our issue, which might not be identical to yours, is that we had one icon with a 1pixel size difference to what Apple wanted.

before:

Sebastiens-iMac:WatchKitCatalog poupou$ file WatchApp/Resources/Images.xcassets/AppIcons.appiconset/Icon-29x29@3x.png
WatchApp/Resources/Images.xcassets/AppIcons.appiconset/Icon-29x29@3x.png: PNG image data, 88 x 88, 8-bit/color RGB, non-interlaced

after:

Sebastiens-iMac:WatchKitCatalog poupou$ file WatchApp/Resources/Images.xcassets/AppIcons.appiconset/Icon-29x29@3x.png
WatchApp/Resources/Images.xcassets/AppIcons.appiconset/Icon-29x29@3x.png: PNG image data, 87 x 87, 8-bit/color RGBA, non-interlaced
Comment 4 GouriKumari 2015-04-03 16:07:20 UTC
@Pedro: 

You can find some additional info regarding this issue in https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=28706
Comment 5 Jeffrey Stedfast 2015-04-03 16:59:43 UTC
Marking as a duplicate of bug #28706

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 28706 ***