Bug 28380 - [iOS] IsVisible property occasionally not working correctly.
Summary: [iOS] IsVisible property occasionally not working correctly.
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: 1.4.1
Hardware: Macintosh Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-03-24 14:49 UTC by Jon Goldberger [MSFT]
Modified: 2015-08-05 14:21 UTC (History)
9 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Test Project (5.30 MB, application/zip)
2015-03-24 14:49 UTC, Jon Goldberger [MSFT]
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Jon Goldberger [MSFT] 2015-03-24 14:49:00 UTC
Created attachment 10479 [details]
Test Project

## Description

Using a switch to set the IsVisible property of controls using a binding to a view model, occasionally an element is not displayed when it should be. 

## Steps to reproduce:

1. Open the attached test project and launch to an simulator or device.

2. The test Page (first tab) should be shown already. If not, tap the first tab to show the test page.

3. Repeatedly tap the switch control. This turns on and off the three elements below the switch.

Expected result: Every time the switch is toggled, the three controls below it should toggle on and of together, so all are shown or none are shown.

Actual result: Very occasionally, one of the controls is not shown when the switch is toggled to show the controls. I had to tap the switch control 20 to 30 times before I first saw the issue. 


## Notes

I tested this with Xamarin Forms 1.4.1-Pre1 and 1.4.1-Pre2.
Comment 3 Rui Marinho 2015-04-28 10:02:49 UTC
Should be fixed in 1.4.3-pre3
Comment 4 Parmendra Kumar 2015-08-05 14:21:44 UTC
I have checked this issue with X.F 1.4.4.6392 and its working fine at my end.


Hence closing this issue.