Bug 28328 - Getting 'Test did not pass validation' error message on TC.
Summary: Getting 'Test did not pass validation' error message on TC.
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: Test Cloud ()
Version: 3.11 (C5)
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: 3.11
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-03-23 09:54 UTC by Arpit Jha
Modified: 2015-04-02 15:21 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Comment 1 Joaquin Jares 2015-03-25 16:25:08 UTC
The APK is not generated, as is stated clearly in an error message. Also, there seem not to be any tests? Although that may be a consequence of the former. I don't see this as a bug really...
Comment 2 Arpit Jha 2015-03-26 01:37:33 UTC
I have checked this issue again and observed that .apk file genrated in bin/Release folder.

Screencast: http://www.screencast.com/t/VPHvMoatW

Application output: https://gist.github.com/Arpit360/a185f6e6381d5cfbd4ad

TC Runs: https://testcloud.xamarin.com/test/app166_e6135e06-c8c3-424b-80fc-aa0623542ac6/

Please review the screencast,Application output  and let me know for any query.

For now I am reopening the issue.
Comment 3 Joaquin Jares 2015-03-26 09:09:55 UTC
Just saw the error. This is actually very valid. Fixing right now.
Comment 4 Joaquin Jares 2015-03-26 09:34:54 UTC
Nope. Wrong theory. The log looks like everything was uploaded correctly, and then testing failed for some reason.
Comment 5 Joaquin Jares 2015-03-26 13:24:18 UTC
Simon thinks this may be a bug in test cloud. I'm keeping the bug here anyway, and will update with any news I get from them.
Comment 6 Joaquin Jares 2015-03-26 13:54:45 UTC
This is a Xamarin.UITest bug that will be fixed in 0.7.1. VS is working ok. I don't know how to handle, though. I don't want this to block the feature merge, but also not to close entirely so we can track. I'll leave it as IN_PROGRESS for now so we don't lose it.
Comment 7 PJ 2015-03-26 14:00:27 UTC
Agreed on not having this bug block acceptance of the feature in VS.
Comment 8 Joaquin Jares 2015-03-30 09:08:38 UTC
0.7.1 is out. I have updated the template to include it by default. Either create a new project using the latest version or upgrade the package and retest.
Comment 9 Arpit Jha 2015-03-31 01:54:28 UTC
I am unable to verify this issue due to bug
https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=28574
Comment 10 Ram Chandra 2015-04-02 15:21:11 UTC
I have checked this issue with following build:

Xamarin.UITest 0.7.2

Microsoft Visual Studio Professional 2013
Version 12.0.31101.00 Update 4
Microsoft .NET Framework
Version 4.5.51641
Installed Version: Professional
Xamarin   5.0.292.0 (f13ac46)
Xamarin.Android   5.1.0.82 (92fc8126a57b9d5f43a96dccc7e0b14e19b6568f)
Xamarin.Forms Intellisense   1.0
Xamarin.iOS   8.10.0.0 (afcf879dcc24603d668d77abae6acf96de24eafe)
Xamarin.iOS Unified Migration   1.0
Xamarin.TestCloud.Integration   1.0

Screencast: http://www.screencast.com/t/wOOHW98c3U2

This issue has been fixed. Hence I am closing this issue.