Bug 28142 - Visual Studio locks up constantly during the build
Summary: Visual Studio locks up constantly during the build
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: Debugger ()
Version: 3.9
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-03-18 03:06 UTC by Prashant Cholachagudda
Modified: 2016-12-22 21:58 UTC (History)
6 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Prashant Cholachagudda 2015-03-18 03:06:27 UTC
The Visual Studio locks up during the build of my IOS project. It loses connect to the entire interface, VS locks
up, no menus are accessible, no updates in the Output window. 
It requires a task manager kill of VS to resolve it.

Logs are at https://www.dropbox.com/s/euk5gidfqtcpfnp/Full%20Xamarin%20Log%20Directory%20.zip?dl=0
Comment 1 Mike Rowley 2015-03-26 13:44:07 UTC
Duplicate of https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=27351
Comment 2 Corrado Cavalli 2015-04-06 13:25:16 UTC
Are you sure that is the correct duplicate? it points to an FTP issue...
Comment 3 Mike Rowley 2015-04-06 13:28:00 UTC
You are correct, my mistake.  I dropped that comment in the wrong bug.  Sorry about that.
Comment 6 Jose Gallardo 2016-12-22 21:58:12 UTC
Hi,
As we've introduced several improvements around VS/Mac connectivity and the iOS build system, I'll mark the bug as resolved fixed.
Please feel free to reopen it if you can still reproduce the issue with current bits.
Thanks!