Bug 28126 - Mono.CSharp.Evaluator fails to parse class attributes
Summary: Mono.CSharp.Evaluator fails to parse class attributes
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Compilers
Classification: Mono
Component: C# ()
Version: unspecified
Hardware: All All
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Marek Safar
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-03-17 14:44 UTC by filipw
Modified: 2015-03-25 12:27 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description filipw 2015-03-17 14:44:23 UTC
Trying to pass in the following code into the Evaluator (assuming FooAttribute already exists in the context)

   [Foo]\r\npublic class Bar {\\r\n}

or in one line:

   [Foo]public class Bar { }

doesn't properly compile and produces

   error CS1525: Unexpected symbol `['
Comment 1 Stone 2015-03-19 19:21:54 UTC
Issued a PR that should fix this.
https://github.com/mono/mono/pull/1644
Comment 2 Marek Safar 2015-03-25 12:27:38 UTC
Patch applied