Bug 28041 - Player does not show on restore
Summary: Player does not show on restore
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 28040
Alias: None
Product: Xamarin Android Player
Classification: Xamarin
Component: Player ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-03-14 18:13 UTC by domen
Modified: 2015-04-09 12:46 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Android Player on restore (58.95 KB, image/png)
2015-03-14 18:13 UTC, domen
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 28040

Description domen 2015-03-14 18:13:03 UTC
Created attachment 10344 [details]
Android Player on restore

When I minimise and then restore Xamarin Android Player, sometimes only a small black rectangle is shown. If I wait for approximately ten seconds, player window shows normally.

Device: Nexus 4 (API 16)

I'm using preview release (build 0.2.5) on Windows 8.1, 64-bit.
Comment 1 Will Schaller 2015-04-09 12:46:51 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 28040 ***