Bug 27867 - Error at build, but the next build work
Summary: Error at build, but the next build work
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: General ()
Version: 3.9
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-03-11 05:49 UTC by Anthyme
Modified: 2016-12-22 21:55 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Anthyme 2015-03-11 05:49:38 UTC
Sometimes the build in VS block with an error, the next build work correctly.
xxx.AppAndroid.xxx.Fr and Global.AppAndroid.Core are 2 androids projects, the 1st reference the 2nd.

Error	10	Unexpected error - Please file a bug report at http://bugzilla.xamarin.com. Reason: System.IO.IOException: Directory C:\xxxx\xxx.AppAndroid.xxx.Fr\obj\Debug\__library_projects__\Global.AppAndroid.Core\library_project_imports\res is not empty	xxx.AppAndroid.xxx.Fr
Comment 1 Prashant manu 2015-04-29 06:22:24 UTC
We have checked with android project and not getting this behavior. Could you please attach a small complete project that demonstrates this behavior?

Also can you please add the logs from the following places?:
IDE log: Location: C:\User\AppData\Local\Xamarin\Log\ 
(Devenev file with latest timestamp)
Android Trace log: Location: \AppData\Local\Xamarin\Log\XamarinAndroid

Environment Info:
XVS 3.9.547.0
Comment 2 Jose Gallardo 2016-12-22 21:55:14 UTC
Hi,
As we've introduced several improvements around the Android build system, I'll mark the bug as resolved fixed.
Please feel free to reopen it if you can still reproduce the issue with current bits.
Thanks!