Bug 27699 - 10.*.*.* Ip Adress cant be reached by the player
Summary: 10.*.*.* Ip Adress cant be reached by the player
Status: REOPENED
Alias: None
Product: Xamarin Android Player
Classification: Xamarin
Component: Player ()
Version: unspecified
Hardware: Macintosh Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-03-05 10:28 UTC by dwesty
Modified: 2015-10-22 16:02 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report for Bug 27699 on Developer Community or GitHub if you have new information to add and do not yet see a matching new report.

If the latest results still closely match this report, you can use the original description:

  • Export the original title and description: Developer Community HTML or GitHub Markdown
  • Copy the title and description into the new report. Adjust them to be up-to-date if needed.
  • Add your new information.

In special cases on GitHub you might also want the comments: GitHub Markdown with public comments

Related Links:
Status:
REOPENED

Description dwesty 2015-03-05 10:28:36 UTC
Player cant reach ip addresses internal to our corp network. External Ip address work fine anything internal with a 10.*.*.* address cant be seen. I do not have this issue with the normal Android Emulator or with iOS simulator.
Comment 1 Will Schaller 2015-04-27 07:40:01 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 26812 ***
Comment 2 Mark Simpson 2015-07-21 09:05:27 UTC
I've reopened this as it is not a duplicate of https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=26812
Comment 3 dwesty 2015-07-21 10:17:25 UTC
Thank you
Comment 4 Mark Simpson 2015-07-22 05:39:34 UTC
Is there anything unusual about your corp network setup? I've just tried to reproduce this and haven't been able to.

I connected to a Nexus 4 KitKat device with 'adb shell' and could ping hosts on the office 10.24.1.* network.

I have a webserver running on 10.24.1.213 and can connect to it from within the browser on a Nexus 4 KitKit device.

Can you think of anything that might help in reproducing this?
Comment 5 Mark Simpson 2015-10-09 10:58:48 UTC
We're unsure if this is still an issue, closing for now. Please reopen if this is still an issue.
Comment 6 dwesty 2015-10-22 16:02:04 UTC
Just downloaded the latest still having the same issue . 

The specific ip address I cant reach is 10.0.3.107 if that helps