Bug 27635 - [XCassets] VS does not load all the asset catalogues created in Xamarin Studio
Summary: [XCassets] VS does not load all the asset catalogues created in Xamarin Studio
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 3.9
Hardware: PC Mac OS
: High normal
Target Milestone: 4.0.1 (C6SR1)
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-03-04 05:04 UTC by Prashant Cholachagudda
Modified: 2015-11-19 14:50 UTC (History)
7 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Testcase (47.63 KB, application/zip)
2015-03-04 05:04 UTC, Prashant Cholachagudda
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Prashant Cholachagudda 2015-03-04 05:04:45 UTC
Created attachment 10144 [details]
Testcase

The attached project has an asset catalog with app icons, launchimages, and 2 image sets, which was created in Xamarin Studio for Mac. 
But when the project is opened in Visual Studio, only the app icons are showing up in the asset catalog. 
And trying to edit the asset catalog results in multiple copies of some of the resources being created.