Bug 27128 - Secondary ToolbarItems looks same when disabled and enabled
Summary: Secondary ToolbarItems looks same when disabled and enabled
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: 1.3.3
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-02-17 05:31 UTC by Prashant Cholachagudda
Modified: 2015-03-05 06:01 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Prashant Cholachagudda 2015-02-17 05:31:56 UTC
The secondary ToolbarItem(s), when disabled, look exactly the same as when
they are enabled. 

Screenshot: http://imgur.com/VqeV1FU
Test case: https://gist.github.com/prashantvc/0688add6e6e220d1b741
Comment 1 Atin 2015-02-17 06:08:53 UTC
I am also getting the same issue, after following the code mentioned in bug description. Disabled item look exactly same as enabled.

Hence marking this as Confirmed.

Supplement info:
ide logs: https://gist.github.com/Mohit-Kheterpal/b67ef7f1172b538ee7bb
Application output: https://gist.github.com/Mohit-Kheterpal/53ab02b523cb494592b5
Screenshot: http://www.screencast.com/t/eE74EnLm

Environment info:
=== Xamarin Studio ===

Version 5.7.2 (build 1)
Installation UUID: 3dbf10c4-ed30-4e55-8a8b-1704777c7b5f
Runtime:
	Mono 3.12.0 ((detached/de2f33f)
	GTK+ 2.24.23 (Raleigh theme)

	Package version: 312000076

=== Apple Developer Tools ===

Xcode 5.1.1 (5085)
Build 5B1008

=== Xamarin.iOS ===

Version: 8.6.2.19 (Business Edition)
Hash: d508c8e
Branch: 
Build date: 2015-02-15 22:17:46-0500

=== Xamarin.Android ===

Version: 4.20.0.28 (Business Edition)
Android SDK: /Users/apprpject/Desktop/android-sdk-macosx
	Supported Android versions:
		2.1    (API level 7)
		2.2    (API level 8)
		2.3    (API level 10)
		3.1    (API level 12)
		4.0    (API level 14)
		4.0.3  (API level 15)
		4.1    (API level 16)
		4.2    (API level 17)
		4.3    (API level 18)
		4.4    (API level 19)
		4.4.87 (API level 20)
		5.0    (API level 21)
Java SDK: /usr
java version "1.7.0_65"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_65-b17)
Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 24.65-b04, mixed mode)

=== Xamarin.Mac ===

Version: 1.12.0.6 (Business Edition)

=== Build Information ===

Release ID: 507020001
Git revision: 103486e2547553077836a5ba20a973487b983830
Build date: 2015-02-13 11:56:36-05
Xamarin addins: 8dd5b934e86ef0595c022dd3930fd40e3376ab4c

=== Operating System ===

Mac OS X 10.8.5
Darwin localhost 12.5.0 Darwin Kernel Version 12.5.0
    Sun Sep 29 13:33:47 PDT 2013
    root:xnu-2050.48.12~1/RELEASE_X86_64 x86_64
Comment 2 Jason Smith [MSFT] 2015-03-05 06:01:46 UTC
Should be fixed in 1.4.1-pre1