Bug 27073 - Impossible to change installation target
Summary: Impossible to change installation target
Status: NEW
Alias: None
Product: Installers
Classification: Mono
Component: Windows Installer ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Jo Shields
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-02-15 05:55 UTC by Paul
Modified: 2017-05-16 16:31 UTC (History)
6 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report for Bug 27073 on GitHub or Developer Community if you have new information to add and do not yet see a matching new report.

If the latest results still closely match this report, you can use the original description:

  • Export the original title and description: GitHub Markdown or Developer Community HTML
  • Copy the title and description into the new report. Adjust them to be up-to-date if needed.
  • Add your new information.

In special cases on GitHub you might also want the comments: GitHub Markdown with public comments

Related Links:
Status:
NEW

Description Paul 2015-02-15 05:55:53 UTC
I originally installed mono earlier today to its default path, c:\program files (x86)\mono.... then realized it would be alot easier (for paths at least) to install it somewhere like c:\mono or d:\mono, so I uninsatlled the application, now when I run the installer it will not let me change the path to install it.

Even after a reboot (after uninstalling mono)
Comment 1 Marek Habersack 2015-04-14 15:30:56 UTC
It appears to be an issue with the Mono .msi, not with the universal installer.
Comment 2 Rodrigo Kumpera 2016-04-14 05:56:00 UTC
Hey Jo, is that something we can address in our msi?
Comment 3 Jo Shields 2016-04-14 06:39:51 UTC
Feasibly, sure. I need to learn some WiX