Bug 2679 - Cannot debug M4A app on device
Summary: Cannot debug M4A app on device
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Debugger ()
Version: 4.0
Hardware: PC Mac OS
: High major
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2011-12-28 20:06 UTC by Mikayla Hutchinson [MSFT]
Modified: 2012-02-08 18:17 UTC (History)
2 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Description Mikayla Hutchinson [MSFT] 2011-12-28 20:06:34 UTC
I cannot debug an M4A app on device, using mac or windows, MonoDevelop or VS. The app launches but does not start debugging. The device is a Galaxy S with Android 2.2. MonoDevelop reports that the DWP-Handshake failed, and VS never starts debugging with no warning. Debugging the emulator works.
Comment 1 Mikayla Hutchinson [MSFT] 2012-02-08 18:17:41 UTC
It appears to have been fixed, or perhaps it was an intermittent issue. I'll reopen if it happens again.