Bug 26284 - Problem with ListView - Unable to set DataTemplate Binding correctly
Summary: Problem with ListView - Unable to set DataTemplate Binding correctly
Status: RESOLVED INVALID
Alias: None
Product: Forms
Classification: Xamarin
Component: Forms ()
Version: 1.3.1
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL: http://forums.xamarin.com/discussion/...
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-01-22 10:54 UTC by Nicolai Schönberg
Modified: 2015-01-23 04:34 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED INVALID

Description Nicolai Schönberg 2015-01-22 10:54:57 UTC
I've written a detailed description in your forum:
http://forums.xamarin.com/discussion/31440/problem-with-listview-unable-to-set-datatemplate-binding-correctly

If it is required to write it down here again, just close this ticket and let me know - I'll create a new one then.
Comment 1 Nicolai Schönberg 2015-01-23 04:34:36 UTC
My problem was that the Property IsGroupingEnabled=true leaded to unexpected results. There is no issue. Closed.