Bug 26270 - After opening the Xamarin BUild Host on mac machine, when user tries to login with the correct credentials, it gives the exception.
Summary: After opening the Xamarin BUild Host on mac machine, when user tries to login...
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 4.0.0 (C6)
Hardware: Macintosh Mac OS
: High major
Target Milestone: 3.9.1
Assignee: Adrian Alonso
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-01-22 03:50 UTC by Jatin
Modified: 2015-01-27 09:37 UTC (History)
8 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Comment 1 PJ 2015-01-22 18:44:31 UTC
Jatin, why didn't you put this on the XI 8.6.1 or XVS 3.9.1 milestone?

-> 3.9.1
Comment 2 Ian Ceicys 2015-01-22 19:32:13 UTC
I have been able the steps below, and initially logged out of Xamarin Studio (cleared the license) and then launching the build host and signing in the build host presents the following error: Unhandled Activation Error is presented. 

1. Logout of Xamarin Studio 
2. Open the Build host (XI 8.6.0.19)
3. It asks for the Account activation
4. Login using the valid account credentials
5. Observe that an exception appears.

Screenshot - http://screencast.com/t/uSCqxh4Oz
Comment 3 PJ 2015-01-23 10:52:55 UTC
Re: comment 1, sorry Jatin. I see you did initially place it on the milestone, and it was removed when Rolf moved the bug. Starting a conversation with Kzu/Sebastien to try to figure out a way to report issues for the iOS build host in the iOS product.
Comment 5 Mohit Kheterpal 2015-01-27 09:37:24 UTC
I have checked this issue using X.iOS 8.6.1.20 and this issue is working fine now i.e. we are able to login in xamarin.iOS build host  with valid credentials as shown in screencast : http://www.screencast.com/t/g2ZbUmB1

X.iOS : monotouch-8.6.1.20_3b3ef438017c7ecf486defa9e01567a5f2b3cb2a.

Hence closing this issue.