Bug 26053 - csharp REPL doesn't work on Windows
Summary: csharp REPL doesn't work on Windows
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Tools
Classification: Mono
Component: csharp ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-01-15 04:21 UTC by Alec Taylor
Modified: 2018-01-09 15:01 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on GitHub or Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description Alec Taylor 2015-01-15 04:21:18 UTC
It opens fine, however doesn't pickup any keyboard input. (csharp.bat)

>csharp --version
Mono C# compiler version 4.0.0.0
Mono C# Shell, type "help;" for help
Comment 1 Germano 2015-02-26 06:11:48 UTC
I've the same problem with mono 3.12.0. If I start csharp.bat it opens fine, but keyboard doesn't work. If I start csharp.exe without mono prefix it works, but, in some cases, it crashes.
Comment 2 Alexander Köplinger [MSFT] 2018-01-09 15:01:53 UTC
This doesn't seem to happen anymore (tested with Mono 5.11)