Bug 25964 - Boxes no letters
Summary: Boxes no letters
Status: RESOLVED DOWNSTREAM
Alias: None
Product: MonoMac
Classification: Desktop
Component: Bindings ()
Version: unspecified
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Chris Hamons
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-01-13 04:15 UTC by Scarlett Menendez
Modified: 2015-01-13 11:36 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DOWNSTREAM

Comment 1 Chris Hamons 2015-01-13 11:36:33 UTC
Hello Scarlett,

It appears to be a font or encoding issue.

However, the screenshot suggests that you are using Unity. They use their own version of MonoDevelop and is separate from our stack. 

You'll need to contact them directly: http://unity3d.com/contact

This might also be helpful: http://answers.unity3d.com/questions/225164/monodevelop-font-bug.html