Bug 25541 - updating the CFBundleVersion string in the properties removed XSLaunchImageAssets and XSAppIconAssets keys in info.plist
Summary: updating the CFBundleVersion string in the properties removed XSLaunchImageAs...
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: iOS ()
Version: 3.9
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-12-19 16:32 UTC by softlion
Modified: 2016-12-22 21:32 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED FIXED

Description softlion 2014-12-19 16:32:13 UTC
Open an ios classic project and add image catalogs. In info.plist you should have:

	<key>XSLaunchImageAssets</key>
	<string>Resources/Images.xcassets/LaunchImage.launchimage</string>
	<key>XSAppIconAssets</key>
	<string>Resources/Images.xcassets/AppIcons.appiconset</string>


Then update the CFBundleVersion string using the project properties panel.
Reopen the info.plist file, the XSLaunchImageAssets and XSAppIconAssets keys have been removed.

They should not ...
Comment 1 Udham Singh 2014-12-30 12:40:53 UTC
We have tried to reproduce this issue but not able to reproduce this. Please refer the screencast http://www.screencast.com/t/8LdEr0N1TO and let us know if we missed anything.

Please provide your complete build info and Zip Xamarin Logs, so that we can reproduce this issue at our end.

Thanks!

Environment Info :

Microsoft Visual Studio Professional 2013
Version 12.0.31101.00 Update 4
Microsoft .NET Framework
Version 4.5.50938

Xamarin   3.9.221.0 (a6d269d)

Xamarin.iOS Build Host 8.6.0.41
Comment 2 Jose Gallardo 2016-12-22 21:32:52 UTC
Hi,
Marking the bug as resolved fixed tentatively.
Please feel free to reopen it if you can still reproduce the issue with current bits.
Thanks!