Bug 25244 - Breaks when selecting “add” button.
Summary: Breaks when selecting “add” button.
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: iOS
Classification: Xamarin
Component: Debugger ()
Version: master
Hardware: PC Mac OS
: Normal normal
Target Milestone: Untriaged
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-12-10 14:48 UTC by Morris
Modified: 2016-05-26 21:10 UTC (History)
4 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
notes for the issue (6.40 MB, application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document)
2014-12-10 14:48 UTC, Morris
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description Morris 2014-12-10 14:48:02 UTC
Created attachment 9023 [details]
notes for the issue

I am learning to use this product by following a video found on Azure:http://channel9.msdn.com/Series/Windows-Azure-Mobile-Services/Getting-Started-with-Xamarin-and-Windows-Azure-Mobile-Services.

I have followed and repeated and it continues to error at the same point.

Please give guidance what is wrong here. Thanks.
Comment 1 Rolf Bjarne Kvinge [MSFT] 2014-12-15 03:58:55 UTC
Could you please zip up and attach your test project?
Comment 2 Sebastien Pouliot 2016-05-26 21:10:08 UTC
We have not received the requested information. If you are still experiencing this issue please provide all the requested information and re-open the bug report. Thanks!