Bug 25236 - Android designer should display versions between minimum and target framework version in VS
Summary: Android designer should display versions between minimum and target framework...
Status: VERIFIED FIXED
Alias: None
Product: Visual Studio Extensions
Classification: Xamarin
Component: Android Designer ()
Version: 3.9
Hardware: PC Windows
: High critical
Target Milestone: 3.9
Assignee: Juan Marcelo Tondato
URL:
: 25239 ()
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-12-10 12:12 UTC by Peter Collins
Modified: 2014-12-16 13:34 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
VERIFIED FIXED

Description Peter Collins 2014-12-10 12:12:01 UTC
The dropdown that allows the user to select the Android Version used to render the design surface is no longer displaying any alternate options. This issue also affects Xamarin Studio, and is a regression from the current stable XVS (3.8.150), _AND_ XS (5.5.4 (build 15))

Actual Behavior (XVS 3.8.150)
http://screencast.com/t/hCF05niZ0Lm

Expected behavior:
http://screencast.com/t/wUYeOJlyE

Environment:
Win 7x64 / VS 2010
XVS v3.9 / 845a43c
XS 5.7-branch/2c/2ce6455e
Comment 3 Alan McGovern 2014-12-11 16:24:13 UTC
cc jeremie, though apparently this is expected behaviour and not a bug.
Comment 4 Alan McGovern 2014-12-11 16:24:44 UTC
*** Bug 25239 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 7 Mohit Kheterpal 2014-12-16 13:34:25 UTC
I have checked this issue using XVS 3.9.185 and this issue does not exist as shown in screencast : http://screencast.com/t/FTDl24I0C.

Hence closing this issue.

Thanks