Bug 25042 - Xamarin Android Player loads indefinitely (No connection could be made because the target machine actively refused it) / (A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time)
Summary: Xamarin Android Player loads indefinitely (No connection could be made becaus...
Status: RESOLVED DUPLICATE of bug 24237
Alias: None
Product: Xamarin Android Player
Classification: Xamarin
Component: Player ()
Version: unspecified
Hardware: PC Windows
: Normal major
Target Milestone: ---
Assignee: Bugzilla
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-12-03 12:33 UTC by Jon Douglas [MSFT]
Modified: 2015-05-13 09:26 UTC (History)
3 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Logs (99.83 KB, application/zip)
2014-12-03 12:33 UTC, Jon Douglas [MSFT]
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED DUPLICATE of bug 24237

Description Jon Douglas [MSFT] 2014-12-03 12:33:05 UTC
Created attachment 8952 [details]
Logs

*Description

I have VS 2013.4 and VS2015 Preview installed, Xamarin Studio (lasted alpha, see === Xamarin Studio === section below), the firewall is turned off, I have 16GB RAM. I have checkpoint VPN client installed (but not running, client is shutdown). I have downloaded and installed the Xamarin Android Player, I clicked on both the Jellybean and KitKat start (Play) icon and the play shell is shown on the screen but never loads.

Logging in as local admin. No Active Directory

*Version Information

=== Xamarin Studio ===

Version 5.6.3 (build 3)
Installation UUID: 4d2e8178-818d-4e61-bf2a-7ccbdfe563e5
Runtime:
Microsoft .NET 4.0.30319.0
GTK+ 2.24.22 (MS-Windows theme)
GTK# 2.12.26

=== Xamarin.Android ===

Version: 4.20.0 (Business Edition)
Android SDK: C:\Users\Ken\AppData\Local\Android\android-sdk
Supported Android versions:
2.1 (API level 7)
2.2 (API level 8)
2.3 (API level 10)
3.0 (API level 11)
3.1 (API level 12)
4.0 (API level 14)
4.0.3 (API level 15)
4.1 (API level 16)
4.2 (API level 17)
4.3 (API level 18)
4.4 (API level 19)
4.4.87 (API level 20)
5.0 (API level 21)
Java SDK: C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_39
java version "1.6.0_39"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.6.0_39-b04)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 20.14-b01, mixed mode, sharing)

=== Build Information ===

Release ID: 506030003
Git revision: 8e5dd350297f7ce0d71930250b4e1e5399f1d491
Build date: 2014-11-21 17:12:07-05
Xamarin addins: 00f51f53a02c7c661a1e681e81b9c5d51b0842ab

=== Operating System ===

Windows 6.2.9200.0 (64-bit)
Comment 1 Will Schaller 2015-05-13 09:26:13 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 24237 ***