Bug 24954 - MMP not adding in dependent assemblies of assemblies?
Summary: MMP not adding in dependent assemblies of assemblies?
Status: RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE
Alias: None
Product: Xamarin.Mac
Classification: Desktop
Component: mmp ()
Version: 1.10.0
Hardware: PC Mac OS
: --- normal
Target Milestone: ---
Assignee: Chris Hamons
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-12-01 10:05 UTC by Chris Hamons
Modified: 2014-12-05 12:35 UTC (History)
1 user (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:


Attachments
Repro Attempt (32.31 KB, application/zip)
2014-12-05 12:35 UTC, Chris Hamons
Details


Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NOT_REPRODUCIBLE

Comment 1 Chris Hamons 2014-12-05 12:35:00 UTC
Created attachment 8979 [details]
Repro Attempt
Comment 2 Chris Hamons 2014-12-05 12:35:20 UTC
I'm unable to reproduce this. I will report on the forums.