Bug 24915 - scrubber_control_normal_holo.png missing
Summary: scrubber_control_normal_holo.png missing
Status: RESOLVED NORESPONSE
Alias: None
Product: Android
Classification: Xamarin
Component: Bindings ()
Version: 5.0
Hardware: PC Windows
: Normal normal
Target Milestone: ---
Assignee: Atsushi Eno
URL:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-11-28 04:29 UTC by paulovila
Modified: 2016-08-08 07:50 UTC (History)
5 users (show)

Tags:
Is this bug a regression?: ---
Last known good build:

Notice (2018-05-24): bugzilla.xamarin.com is now in read-only mode.

Please join us on Visual Studio Developer Community and in the Xamarin and Mono organizations on GitHub to continue tracking issues. Bugzilla will remain available for reference in read-only mode. We will continue to work on open Bugzilla bugs, copy them to the new locations as needed for follow-up, and add the new items under Related Links.

Our sincere thanks to everyone who has contributed on this bug tracker over the years. Thanks also for your understanding as we make these adjustments and improvements for the future.


Please create a new report on Developer Community or GitHub with your current version information, steps to reproduce, and relevant error messages or log files if you are hitting an issue that looks similar to this resolved bug and you do not yet see a matching new report.

Related Links:
Status:
RESOLVED NORESPONSE

Description paulovila 2014-11-28 04:29:42 UTC
The compiler has this error:
C:\Program Files (x86)\MSBuild\Xamarin\Android\Xamarin.Android.Common.targets(2,2): Error XA0000: Unexpected error - Please file a bug report at http://bugzilla.xamarin.com. Reason: System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path "C:\CCCC\Android\obj\Debug\__library_projects__\com.refractored.monodroidtoolkit\library_project_imports\res\drawable-hdpi\scrubber_control_normal_holo.png" (XA0000) (CustomProgressBar.Android)
Comment 1 Prashant manu 2014-12-29 05:34:08 UTC
We are not getting this error with Xamarin.form applications. Could you please provide us the test steps you followed. 

Also can you please add the logs from the following places?:
On XS IDE Log  Location: XS>Help> Open Log Directory> IDE.log file (with latest
timestamp)
AndroidTools log: XS->Help->Open Log Directory->AndroidTools.log

If using VS, 
IDE log: Location: C:\User\AppData\Local\Xamarin\Log\ 
(Devenev file with latest timestamp)
Android Trace log: Location: \AppData\Local\Xamarin\Log\XamarinAndroid

Environment Info:
VS 2013
XVS 3.8.150
XS 5.5.4(build 15)
Comment 2 Atsushi Eno 2016-08-08 07:50:08 UTC
marking as NORESPONSE.